Vi tilbyr show og opplevelsespakker mot hva som skjer i Kristiansund og Nordmøre. Dersom du er en arrangør anbefaler vi at du kontakter oss for å etablere et gjensidig godt samarbeid.

Ønsker dere en opplevelse/aktivitet i forbindelse med et opphold i Kristiansund har vi god kjennskap til mulighetene samt et nært og godt samarbeide med lokale event leverandører. Kontakt oss slik at vi sammen kan skape et bedre opphold for dere i Kristiansund.

De underskisserte oppleverlser er bare noe av det som skjer i Kristiansund – kontakt oss og vi lager din opplevelsespakke.

 

Badepakke

atlanterhavsbadet

Atlanterhavsbadet, www.atlanterhavsbadet.no , byr på våte opplevelser for store og små. Billetter til badeland kjøpes til rabattert pris på hotellet. Vi har dynamiske priser og rimeligst er vi på weekends. Be om tilbud for ønsket rom kategori (enkelt, dobbelt, familie rom, superior)

 

Dansegalla

dansegalla

Vi har et godt samarbeide med Braatthallen AS, se www.braatthallen.no , som er arrangør av to årlige dansegallaer, vår og høst. Hvilke orkester som spiller publiseres på Braatthallens hjemmesider. Weekenden starter på hotellet fredag hvor det er god stemning i vår bar med alle rettigheter.

Våre priser er:

  • Per person i dobbelt værelse med frokost, dansegalla vor-spiel og billett til dansegalla kr. 1.730,- (fre-søn)
  • Tillegg for enkelt værelse er kr 300,-  per døgn
  • Tillegg for superior værelse er kr. 200,- per døgn.

Vi anbefaler et besøk i Cafè Christiansund før dansegallaen. Kvelden begynner og slutter gjerne i vår bar.

 

Merkedager og selskapsmeny

merkedager

Hvis du skal arrangere julebord, bryllup eller lignende finner du mer info om det på siden – “Merkedager”

 

Toppidrettsveka

toppidrettsveka

Velkommen til Toppidrettsveka i Kristiansund og Aure,
se www.toppidrettsveka.no . Quality Hotel Grand er det offisielle løper hotellet og enkelte at løype traseene går forbi hotellet. Toppidrettsveka er en opplevelse, enten du deltar eller er tilskuer og arrangementet er gratis. Vi har dynamiske priser og rimeligst er vi på weekends. Be om tilbud for ønsket rom kategori (enkelt, dobbelt, familie rom, superior)

 

Skøytepakke

nordea

Nordea Kunstisbane, www.kunstisbanen.no , byr på glatte opplevelser for store og små. Billetter kjøpes ved ankomst kunstisbanen. Vi har dynamiske priser og rimeligst er vi på weekends. Be om tilbud for ønsket rom kategori (enkelt, dobbelt, familie rom, superior)

 

Nordic Light International Festival of Photography

nle

Nordic Light International Festival of Photography er som navnet angir en internasjonal foto festival hvor noen av verdens beste fotografer samles I Kristiansund. Det er flotte utstillinger men du får også høre historien bak bildene, det er ansikt til ansikt, foto kurs og mye mer.

Se www.nle.no for mer informasjon

Vi har dynamiske priser og rimeligst er vi på weekends. Be om tilbud for ønsket rom kategori (enkelt, dobbelt, familie rom, superior)

 

Donna Bacalao

Under den årlige utendørs Kristiansundsoperaen Donna Bacalao,www.donnabacalao.no i august i Kristiansund, foregår det diverse arrangementer på Cafè Christiansund.

 

Tahiti Festivalen

Tahiti Festivalen, www.tahiti-festivalen.no , norges triveligste festival som årlig avvikles i bydelen Tahiti (Innlandet) i Kristiansund. Festivalen går av stabelen ons-søn, siste uken i juni. Billett prisen varierer noe fra artist til artist samt at du gjerne ønsker flere konserter under oppholdet. Således pakker vi individuell løsninger med det innholdet du ønsker. Billettene blir utlevert ved inn sjekk.

Vi anbefaler et besøk i Cafè Christiansund før turen går til Tahiti. Kvelden starter og slutter gjerne i vår bar.

 

KKKK Festivalen (Kristiansund Kirke Kunst og Kulturfestival)

Kristiansund Kirke Kunst og Kulturfestival,
www.kkkkfestival.cm , er en internasjonal musikk festival som arrangeres i Kristiansund årlig i september.

Vi anbefaler et besøk i Cafè Christiansund før konserten(e). Kvelden starter og slutter gjerne i vår bar.

Billett prisen varierer noe fra artist til artist samt at du gjerne ønsker flere konserter under oppholdet. Således pakker vi individuell løsninger med det innholdet du ønsker. Billettene blir utlevert ved inn sjekk.

 

Operafestukene

Under de årlige operafestukene i februar i Kristiansund, foregår det diverse arrangementer og tilbys OperaSoupé  på Cafè Christiansund.