3 trinn til å arrangere den perfekte venninnemiddagen
August 25, 2018
Kontinentalsengens fasthet og overmadrass
September 13, 2018

De unike restitusjonsstøvlene

Restitusjon er særdeles viktig for kroppens oppbygging. YourBoots er et godt hjelpemiddel til å effektivisere prosessen. Det er ikke kun en raskere måte å la musklene helbredes på, men det forsterker også muskelmassen. Da restitusjonstiden forkortes, så kan man raskt gå i gang med neste treningsøkt. Det sikrer at kroppen ikke vender tilbake til samme tilstand som før den første treningsøkten. Dette er en av mange fordeler med recovery boots. Her får du et par opplysninger om støvlenes gode funksjoner.

Støvlenes helsemessige fordeler

Recovery boots er fullstendig trygge å anvende. Produktet ble skapt og utviklet av sportsterapeuter i et tett samarbeid med leger. Støvlene øker blodgjennomstrømmingen i kroppen og forsikrer en fri flyt av lymfevæske til å rense ut avfallsstoffer. Sammen reduserer de restitusjonstiden din på en helsegunstig måte. I tillegg så gir denne kombinasjonen andre positive påvirkninger på kroppen din. Det gir en bedre blodsirkulasjon, det forhindrer hevelser og ømme bein og det lindrer smerter. Støvlene gir deg mer enn kun en optimalisert restitusjonstid.

Støvlenes anvendelse

Recovery boots har en egen trykkesensor, slik at man selv stiller inn trykket i støvlene. Som nevnt er behandlingen helt ufarlig, hvilket sikrer at ingenting man gjør er feil. Det er anbefalt å bruke støvlene i 30 minutter av gangen. Midlertidig, så er det også anbefalt å bruke visse trykkinnstillinger. For eksempel ved lymfeødem så er det anbefalt 20-90 mmHg. Når man ønsker en hard muskelbehandling så er det anbefalt 180-240 mmHg. Her kan man teste ut ulike innstillinger, uten at det vil ha noen helsemessig skade på kroppen.

 

Restitusjon er viktig

Konseptet omkring recovery boots ble dannet på bakgrunn av restitusjonens viktighet. Mange undervurderer at kroppen trenger hvile mellom hver treningsøkt. Om man ikke lytter til kroppens signaler, risikerer man å påføre musklene langvarige skader. Recovery boots kan derfor ses som en løsning på problemet. De er en redning for de mer utålmodige idrettsutøvere, da de sikrer at musklene helbredes helt og fullkomment.

Comments are closed.