2 gode grunner til å velge INSEAD
August 15, 2018
De unike restitusjonsstøvlene
September 10, 2018

3 trinn til å arrangere den perfekte venninnemiddagen

Skal du ha vennene dine på besøk til en fin middag? I så fall handler det om å tenke på hvordan du kan ordne den perfekte middagen som kan danne rammen for en hyggelig kveld sammen med vennene dine. Vi har derfor samlet 3 trinn til hvordan du arrangerer en perfekt venninnemiddag.

 

Imponer med deilig mat

En perfekt middag krever selvsagt litt deilig mat, og det handler om å tenke på hvordan du kan imponere vennene dine. Hvis du sørger for at det er ekstra deilig mat og du har gjort litt ekstra, vil vennene bli overrasket og det første trinnet mot en unik kveld sammen har så blitt tatt.

Du kan enten velge å lage en fantastisk meny på kjøkkenet, eller velge å bestille mat fra et annet sted.

Hvis du er en hai på kjøkkenet, er det morsomt å lage mat selv, og det vil imponere dine venninner litt ekstra hvis du har brukt en masse tid på kjøkkenet.

Men det krever også en masse energi, hvis du vil imponere dine venninner ved å lage maten selv, og derfor kan du også vurdere å finne en cateringfirma i stedet. Når du velger å få maten fra et annet sted, har du også en bedre mulighet til å nyte kvelden med venninner, da du ikke trenger å bekymre deg for kjøkkenet når vennene faktisk er på besøk.

 

Finn drikkevarer som passer til maten

Når du har kontroll over maten, er neste trinn å finne ut hva dere skal drikke, og det er viktig å finne drikkevarer som passer til den maten som skal spises.

Vin er alltid en god løsning som drikkevare til en fin middag. Det kan imidlertid være en stor jungel å finne et utvalg av viner og finne noe som passer til menyen din, og det kan derfor være en bra idé å få hjelp til å velge riktig vin.

Du kan enten få hjelp på nærmeste større supermarked, eller i din lokale vinbutikk. Du kan også finne mye inspirasjon på nettet og lese om hvilke viner som passer til hva slags mat.

Du kan også velge å servere en god øl til maten, avhengig av hva dere planlegger å spise og hva dere vanligvis drikker.

 

Dekorer vakkert

Til en venninnemiddag bør dekorasjonen selvsagt også være fint i fokus for å skape en god stemning. Når du har styr på maten og drikken, er det på tide til å tenke på innredningen som det siste skrittet for å arrangere en fantastisk venninnekveld.

For å få vakker dekorasjon, er det først og fremst viktig å ha en fin duk som kan gjøre bordet ekstra flott. Her kan du f.eks. vurdere en Georg Jensen Damask-duk sammen med et par flotte servietter som passer til.

Når du har funnet en fin duk, må du tenke på selve servicen. Her er det spesielt viktig å finne noe vakkert glass da det er glassene som man ser på bordet.

Siden er det bare å finne fine dekorasjoner som passer til akkurat venninnemiddagen din. For eksempel kan du velge et fargetema eller tema innen den gjeldende sesongen som dekorasjon til spisebordet.

Finn flere gode tips om innretning på http://hjemmetguide.no/.

Comments are closed.