Hello world!
April 20, 2016
3 trinn til å arrangere den perfekte venninnemiddagen
August 25, 2018

2 gode grunner til å velge INSEAD

I over ti år har Scandinavian Executive Institute samarbeidet med den anerkjente business-skolen INSEAD. Sammen tilbyr de topplederutdannelser og styreutdannelser. INSEAD er også kjent som ”The Business School for the World”. Dette er en velfortjent tittel, da skolen har campuser i flere deler av verden. Deres internasjonale rykte, gir INSEADs MBA og Executive studenter sjansen til å få innblikk i den nyeste kunnskapen som det globale næringslivet har å tilby.

Om du fortsetter å lese, så får du vite 2 gode grunner til hvorfor INSEAD sine MBA- og PhD-programmer er relevant for din rolle som leder.

1.    Historisk rykte

Hvert eneste år så deltar mer enn 1400 studenter i INSEADs sine MBA- og PhD studier. I tillegg så velger mer enn 11.000 studenter institusjonens Executive programmer. Dette skyldes INSEAD sitt historiske rykte. I over 60 år har skolen drevet med forskning og undervisning. Dette har gitt dem en stabil erfaring i det moderne næringslivet. Skolen ble opprinnelig dannet for å sikre et økonomisk samarbeid etter 2. Verdenskrig. Konsekvent kunne samarbeid i næringslivet bevare fred verden over. Skolens fokus på internasjonalt samarbeid i form av forskning og undervisning holder frem til den dag i dag. Det historiske verdigrunnlaget har sikret INSEAD sitt anerkjente rykte. I dag anses deres sentrale campus i Frankrike som den mest internasjonale orienterte skolen i hele verden.

2.    Internasjonal toppkarakter

For det andre, så anses INSEAD som en skole av verdensklasse. Dette skyldes deres topplasseringer i flere anerkjente medier. Blant annet ble INSEAD sitt MBA program kåret til nummer 1 av Financial Times to år på rad. I tillegg er skolen blitt rangert som nummer 2 av Forbes for ”One year MBA” i 2017. Deres lange rekke av nominasjoner og kåringer, vitner at skolen tilbyr programmer av toppkarakter. Derfor kan du være sikker på at du velger en kvalitet sikker utdanning, dersom du velger å delta ved en av INSEAD´s institusjoner.

Comments are closed.